Algemene voorwaarden

Annuleren van een bestelling
Klanten kunnen een bestelling binnen zeven dagen annuleren en het bedrag van de bestelling wordt terugbetaald op de account waarmee de bestelling in eerste instantie was betaald.
Accepteren van een bestelling
Nadat een bestelling is geplaatst, ontvangt u een bevestiging op het e-mailadres dat u bij de betaling hebt opgegeven. Deze bevestiging bevat de inhoud en prijzen van de bestelling.

Producten

De producten van Habesha couture zijn exclusieve. 

Levering
Kopers kunnen kiezen uit de vermelde en op dat moment relevante bezorgoptie(s). Habesha couture is niet verantwoordelijk voor beschadigingen tijdens het transport of beschadigingen die veroorzaakt worden door vertragingen die buiten haar controle liggen.

Levertijd
De levertijd is afhankelijk van de voorraad. Hierdoor kan de levertijd per product verschillen. op werk dagen als u de bestelling voor 16:00 uur heeft afgerond doe ik het op de post. Hebt je gekozen om je bestelling af te halen, stuur dan een e-mail of een bericht via WhatsApp om een afspraak te maken.
Retourbeleid
Habesha couture accepteert retourneringen binnen zeven dagen als het product niet is gebruikt, gewijzigd, gewassen of op een andere wijze gemanipuleerd. Producten moeten in hun originele verpakking worden geretourneerd.
Er mogen geen producten naar Habesha couture worden geretourneerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Habesha couture. Op retours is een retourtoeslag van toepassing.

Contact opnemen
Habesha couture
Postbus 80023,
3508 TA, UTRECHT

E-mail:- habesha.couture@habesha.couture.com 

Kvk-nummer:-66638933

Btw-identificatienummer:-NL003121087B35